Diplomat pennen voor kenners

Diplomat een populaire pen

De Diplomat pennen zijn in Nederland zeer geliefd. Feilloos schrijvende pennen met een mooie uitstraling en niet minder belangrijk, een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. En dit ondanks dat Diplomat pennen nog steeds met de hand worden vervaardigd! Diplomat staat voor zeer kwalitatieve pennen. Pennen goed genoeg voor diplomaten. Diplomat heeft een diplomaat als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van haar pennen. Goed genoeg voor een diplomaat is ook goed voor u. Een diplomaat gaat relaties aan met zijn persoonlijkheid. De Diplomat pennen zijn persoonlijk, zeer herkenbaar en met schrijven gaat u ook een soort relatie aan met de ontvanger, vandaar.

Diplomat bijna een eeuw pure kwaliteit

Diplomat is in 1922 opgericht in Duitsland. In 1956 lanceerde Diplomat als eerste een Duitse ballpoint. De Diplomat pennen zijn te herkennen aan een prachtige afwerking en zeer degelijk schrijfwerk. Zo maakt Diplomat heel bewust gebruik van zachte lakken om de pennen mee af te werken. Deze lakken voorkomen dat de pen koud aanvoelt en voegen grip en comfort toe aan de pen tijdens het schrijven. De basis van de Diplomat pen bestaat uit een messing houder. Dit is één van de kenmerken van de Diplomat pen. Messing is zeer sterk en kan dus tegen een stootje. Door het messing oppervlak te voorzien van een dun laagje chroom met daaroverheen weer een zachte laklaag, zijn er allerlei prachtige patronen op deze Diplomat pennen verkregen. Door de bovenste laag weg te graveren, komt de chromen laag eronder in beeld. Dit geeft een fantastisch optisch effect.

Diplomat staat voor Duitse kwaliteit

Door de messing basis van een Diplomat pen zijn de pennen zeer degelijk. Een Diplomat pen kan een mensenleven meegaan. Maar ook aan het inktsysteem is door Diplomat zeer veel aandacht besteedt. De Diplomat pen heeft wellicht de beste schrijfeigenschappen van alle pennen. Dan hebben we het niet over hoe de pen in de hand ligt, maar puur over de inktafgave. Diplomat pennen maken gebruik van het exclusief door Diplomat gebruikte Spacetec systeem om de inkt te transporteren van de vulling naar de punt. De Diplomat pennen schrijven werkelijk altijd. Of u nou in de ruimte bent, op de noordpool met -50 graden Celsius bent, of hoog in de lucht vliegt de Diplomat pen schrijft altijd. Het Spacetec systeem werkt met patronen op gas die totaal niet gevoelig zijn voor invloed van buiten. Naast dat de pennen altijd schrijven, zorgt Spacetec er ook voor dat inkt patronen maar liefst drie keer zo lang meegaan.

    • Er komen geen producten overeen met de selectie.

Diplomat alleen voor diplomaten?

Zeker niet! Diplomat is een pen voor iedereen. Een pen met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. U betaalt voor de kwaliteit en niet voor het merk of de versiersels op de pen. Toch is een Diplomat pen een pen met uitstraling. Vanuit de link met diplomaten wordt de Diplomat pen nog steeds gezien als statussymbool. Met Diplomat heeft u een zeer kwalitatieve pen die meegegaan is met zijn tijd en tot de beste moderne pennen behoort. U kunt uw Diplomat pen in onze webshop bestellen. Wilt u uw Diplomat pen voorzien van een gravering dan kunt u dit aangeven in ons online bestelsysteem. Bestelt u uw Diplomat pen vandaag, dan heeft u deze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Belgische klanten dienen rekening te houden met een paar dagen extra.