Grote collectie luxe pennen + gratis gravering!

Welkom bij Pen Graveren. In onze webshop kunt u terecht voor verschillende soorten luxe pennen van merken zoals ParkerMontblancWaterman en Lamy. Denk hierbij aan vulpennen, balpennen, vulpotloden en rollerball pennen. Er zit voor iedere schrijf liefhebber een geschikte pen tussen. Bovendien kunt u uw pen laten graveren: bij ons is die service geheel gratis. Een gegraveerde pen is een mooi en persoonlijk cadeau om te geven, bijvoorbeeld op een bruiloft of als presentje voor de getuigen.

Naast luxe schrijfwaren vindt u bij ons in de webshop eveneens penvullingen, lederwaren en agendavullingen. Net als onze pennen zijn deze artikelen van de meest exclusieve merken, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit! 

Luxe pennen merken van Pen Graveren

Pen Graveren is de trotse verkoper van verschillende exclusieve pennen merken, zoals ViscontiPelikanFranklinCovey en nog veel meer. Hieronder vindt u meer informatie over enkele van onze bekende pennenmerken. Er is altijd ruim keus en er zit dus altijd een geschikte vulpen, fineliner of balpen voor u tussen. Maak van uw luxe pen een persoonlijk cadeau: bij ons kunt u gratis uw luxe pen laten graveren!

Parker pen

De bekende pennenfabrikant Parker produceert al sinds 1888 verschillende soorten schrijfgerei en had in 1894 als eerst patent op een anti-lek systeem in de traditionele vulpennen. Tegenwoordig is de Parker pen nog altijd één van de meest bekende en verkochte pennen merken ter wereld. Er zijn dan ook veel verschillende soorten Parker pennen verkrijgbaar; ook in het assortiment van Pen Graveren. Hieronder vallen zowel luxere pennen, zoals de Parker Duofold, als goed betaalbare varianten zoals de Parker Jotter. U kunt bij Pen Graveren al vanaf €11,95 terecht voor een Parker pen, met gravure en in een eigen pennendoos. Er zit altijd een geschikte Parker pen voor u tussen!

Montblanc pen

Als u op zoek bent naar een pen die stijl en elegantie uitstraalt, dan hoeft u niet verder te zoeken dan onze Montblanc pennen. Het bedrijf Montblanc werd in 1906 opgericht door de Hamburgse bankier Alfred Nehemias en de Berlijnse ingenieur August Eberstein. Vandaag de dag staat Montblanc nog altijd bekend als een zeer toonaangevende producent en het toppunt van luxe. Met een pen van Montblanc in uw bezit maakt u een statement die niet snel vergeten zal worden. Op Wall Street staat de Montblanc pen daarom ook wel bekend als de ‘Power Pen’: ieder belangrijk persoon zou er eentje op zijn of haar bureau hebben moeten liggen.

Waterman pen

Eén van de meest innovatieve pennenfabrikanten is toch wel Waterman Paris. Deze producent is de uitvinder van de clip op de pen, welke ervoor zorgt dat de pen niet uit uw borstzak glijdt bij het vooroverbuigen. Tegenwoordig is deze clip op vrijwel alle pennen terug te vinden. Daarnaast komen in iedere Waterman pen elegant design en kwaliteit samen. Een combinatie die de Waterman pen uniek maakt. Iedere liefhebber van de schrijfkunst zou een Waterman pen in zijn of haar bezit moeten hebben, aldus Waterman zelf. Wij zijn het zeker met hem eens!

Ons ruime pennen assortiment

Vandaag de dag gaat met behulp van het internet alles sneller dan snel. Toch laat een handgeschreven brief een betere indruk achter bij de ontvanger, dan een snel getypte e-mail. Een brief die met een vulpen geschreven is, is vele malen persoonlijker. Laat de ontvanger van de brief of notitie zien dat u er tijd en moeite in hebt gestoken door deze met de hand te schrijven. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagskaart of persoonlijke brief aan een goede vriend. Bij Pen Graveren kunt u terecht voor allerlei schrijfwaren: van vulpennen tot vulpotloden. Er zit voor iedereen geschikt schrijfgerei tussen!

Pennensets

Met een pennenset van Pen Graveren kiest u voor twee verschillende soorten pennen tegelijkertijd. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een vulpen en een balpen. Ook hebben wij grotere pennensets in ons assortiment. Deze bevatten onder andere twee pennen en een lederen pennen-etui of een mooi notitieboekje. Als u kiest voor een pennenset, dan kunt u elke pen laten graveren. Zo heeft u direct een mooi en persoonlijk cadeau.

Pen laten graveren

Bij Pen Graveren kunt u gratis uw bij ons bestelde pen laten graveren. Dit doen wij voor u tot maximaal twee regels tekst per pen. Wellicht wilt u een pen met naam laten graveren, of een datum waarop een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt of heeft plaatsgevonden. Dat is bij Pengraveren geen probleem! Ook voor gegraveerde pennen geldt: op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Tijdens de betaling van uw bestelling kunt u de tekst die u op de pennen wilt laten graveren opgeven. Wij centreren teksten met twee regels. Dat is pas service!

Mocht u met spoed gegraveerde pennen nodig hebben, dan kunt u voor onze spoedservice kiezen. Wij zorgen er dan voor dat u uw pennen met gravering dezelfde dag nog kunt ophalen bij ons afhaaladres in Zaandam.  Als u van deze service gebruik wilt maken, neemt u dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij kunnen u dan een indicatie geven van de tijd die wij nodig hebben om uw pennen te graveren.

Pen vullingen

Alle inktvullingen van pennen raken op een gegeven moment leeg. Gelukkig heeft Pen Graveren verschillende soorten pen vullingen in het assortiment, waarmee u uw pennen snel weer van inkt kunt voorzien. Neem bijvoorbeeld een vulpen converter voor uw Parker vulpen, of Parker balpen vulling. Ook hebben wij verschillende vullingen voor uw Montblanc pennen, Waterman pennen en Lamy pennen.

Luxe lederwaren

Naast pennen, en uw pen laten graveren, kuntu bij Pen Graveren ook terecht voor verschillende lederwaren. Deze lederwaren zijn stuk voor stuk gemaakt van leer van de hoogste kwaliteit, zoals buffelleder. Dit zorgt ervoor dat ze lang mooi blijven en u er nog lang van kunt genieten.

Pennen-etui

In het assortiment van Pen Graveren vindt u altijd een geschikte pennen-etui voor uw luxe schrijfgerei. Zo kunt u ze gemakkelijk en veilig bij u dragen, zonder dat ze beschadigen. Onze pennen-etuis zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin en u kunt zelfs de keuze maken voor een luxe buffel lederen pen-etui van het merk Luigi Raphael. Of u nu een leren pennen-etui zoekt voor één, twee of drie pennen: u vindt het in het assortiment van Pen Graveren.

Pen laten graveren bij Pen Graveren!

Pen Graveren staat voor u klaar als u op zoek bent naar een gegraveerd cadeau in de vorm van een luxe pen. De gravering en de verpakking in een geschenkdoosje maken de pen tot een zeer persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf aangeven welke tekst u op de pen wil laten graveren. Als u bijzondere wensen hebt, die u niet tijdens de online bestelling kunt aangeven, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te inspireren en helpen u graag uw cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken!

Al onze pennen zijn direct uit voorraad leverbaar: als u op een werkdag vóór 14:00 uur bestelt, dan worden uw pennen dezelfde dag nog verzonden. Dit geldt eveneens voor alle gegraveerde pennen! Als u met spoed een gegraveerde pen nodig hebt, kunt u ons dat gerust laten weten. Er is dan een mogelijkheid om uw bestelling te komen afhalen in Zaandam.