You can find a Faber-Castell ballpoint pen from various collections and in different colors here. We have the Ondoro collection, as well as the E-Motion and the Neo Slim ballpoint pens by Faber-Castell in our assortment.

Place your Faber-Castell pen order online. Everything you can find on our website, is available in our store as well. We are located in the center of Amsterdam.

Faber-Castell is erop gericht om schrijven tot een plezierige ervaring te maken doormiddel van aantrekkelijke en functionele pennen. De innovatieve schrijfinstrumenten van Faber-Castell worden gemaakt van hoogwaardige componenten, o.a. de steeds terugkerende houten ontwerpen - de stijl die in de loop der jaren symbool is gaan staan voor Faber-Castell. Faber-Castell heeft een breedt assortiment, van klassiek tot futuristisch, simpel tot meer decoratief, om aan ieders smaak te voldoen. Met producten van Faber-Castell geeft u een bijzonder geschenk. Met 250 jaar ervaring kunt u er van uitgaan dat met de aanschaf van een Faber-Castell product u de hoogste kwaliteit krijgt.

Een Faber-Castell balpen vindt u bij ons in verschillende modellen en kleuren.