Cross

Cross pen; de eerste moderne pen

In 1846 werd de familie Cross als bekend juwelier gevraagd om een buitenkant te ontwerpen voor een pen. Hiermee was een nieuw merk pen geboren. Cross geldt als een van de oudste pennen uit Amerika. De traditie om met dure metalen werken, zoals juweliers doen, is nog altijd van kracht. Wilt u een Cross pen kopen? Dan krijgt u de ideale combinatie van traditie en revolutionaire schrijftechniek.

Cross pennen geroemd om de mechaniek

Hoewel Cross pennen worden ingedeeld in het middensegment, is de Cross pen een pen met veel allure. Cross heeft als merk voor heel wat innovaties gezorgd. Zo was er vroeg in de vorige eeuw door Cross al een voorloper op de ballpoint ontwikkeld. Vandaag de dag is Cross nog steeds geroemd om de verfijnde mechaniek en het optimale schrijfplezier. Niet voor niets dat veel Amerikaanse presidenten gecharmeerd waren van de Cross pennen.

Cross, verfijnde styling en top mechaniek

De elegante vormgeving van de Cross pen is door velen lang gezien als normbepalend in de pennen industrie. Mensen met creatieve beroepen zoals journalisten lieten zich er graag op voorstaan dat ze hun werk deden met een Cross pen. De bijzondere vormgeving van de pen was hierin bepalend. Naast de absoluut fraaie vormgeving van de pennen is het mechaniek van deze pen erg uitzonderlijk. Cross geeft op al haar pennen een levenslange garantie op het mechaniek. Een Cross pen staat voor prachtige styling en een smetteloze techniek. Gaat het mechaniek in de pen onverhoopt toch kapot, dan wordt deze kosteloos gerepareerd.

Vele soorten Cross pennen

Het merk Cross heeft voor iedereen een passende pen. Cross heeft heel veel soorten pennen ontwikkeld. Zo is er de standaard ballpoint en vulpen, maar zijn er ook pennen met een afwijkende penpunt. Zelfs de bekende stylus pen, die gebruikt wordt op sommige telefoons en tablets, is ontwikkeld door Cross. Voor alle Cross pennen geldt als uitgangspunt een leven lang onbezorgd schrijfplezier. Een Cross pen is een pen waar u altijd van op aan kunt.

Cross voor u

Bent u op zoek naar een prachtig vormgegeven pen met uitmuntende schrijfeigenschappen kijkt u dan eens naar het assortiment Cross pennen op onze website. Wij zijn er van overtuigd dat er altijd een Cross pen te vinden is die u aanspreekt. Wilt u een Cross pen kopen voor uzelf of als geschenk geven dan kunt u deze nog persoonlijker maken met een gravering. In het bestelsysteem op deze website kunt u zelf de tekst hiervoor opgeven. Het laten graveren van een tekst op uw Cross pen doen wij gratis voor u.

Op de Classic Centuy pennen van Cross kunnen wij 1 regel graveren, op de overige pennen van Cross 2 regels tekst. Op aanvraag kunnen wij tevens logo’s graveren of bedrukken.

Vraag en antwoord

Kan ik een Cross pen laten graveren?

Bij Pen Graveren kunt u bij het aanschaffen van een Cross pen de pen ook gratis laten graveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op aanvraag ook logo’s te graveren of bedrukken. Zo maakt u de pen nog persoonlijker.

Waar zijn de Cross pennen te koop?

U kunt Cross pennen online kopen bij Pengraveren.nl. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de pen gratis te graveren. Erg leuk als u op zoek bent naar een persoonlijk luxe cadeau idee. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment.