Lamy

Onberispelijk schrijfplezier van Duitse kwaliteit dat vindt u bij de Lamy pennen. Goed in de hand liggende pennen die langdurig schrijven mogelijkmaken. Is schrijven uw lust en leven? Kies Lamy. Lamy pennen, Duitse degelijkheid tegen een betaalbare prijs. Uitgebalanceerde pennen die zeer prettig aanvoelen. Lamy staat voor jarenlang onberispelijk schrijfplezier.

Lamy, een goede pen tegen een zeer schappelijke prijs

De meest geprezen pen om zijn relatief voordelige prijs, zijn goede beschikbaarheid en goede garantievoorwaarden. Met Lamy geeft u uzelf of een ander een zeer prettige schrijfervaring met een verfijnd design tegen een relatief voordelige prijs. De Lamy pen is een goed doordachte pen waar u de Duitse degelijkheid duidelijk in herkent. Het inktsysteem dat in de jaren 50 van de vorige eeuw is ontwikkeld, is thans nog steeds één van de beste systemen. Kiest u voor een Lamy pen dan kiest u voor een functioneel ontwerp en een zondermeer prettig schrijvende pen.

Ontstaan van de Lamy pen

Meneer Lamy was begin vorige eeuw werkzaam bij de Parker Company in Duitsland. Vanzelfsprekend had meneer Lamy daar de fijne kneepjes van het vak opgepikt. In 1930 stapte hij op bij Parker en begon hij voor zichzelf. Na de Tweede Wereld oorlog begon het bedrijf Lamy pas echt succes te boeken. De in 1952 uitgebrachte Lamy27 was een regelrechte bestseller. In 1962 komt de zoon van meneer Lamy in het bedrijf werken. Als marketeer bedenkt hij dat het merk Lamy een duidelijk herkenbare stijl nodig heeft door een goede vormgeving. Hij neemt contact op met bekende ontwerpers uit de Bauhausstijl en samen ontwikkelen zij de Lamy2000 serie. De vormgeving van de Lamy2000 serie is nog steeds leidend voor de vormgeving van de moderne Lamy pennen.

Lamy staat voor onberispelijk schrijfplezier

De Lamy pen is een pen die perfect in de hand ligt en zeer prettig schrijft. Het Tintomatic systeem is door Lamy halverwege de vorige eeuw ontwikkeld. Als eerste stelde Lamy hiermee zeker dat, ongeacht de temperatuur of de luchtdruk, de afgifte van inkt constant zou zijn. Juist deze constante afgifte maakt dat de Lamy pen vlekkeloos schrijft. Daarnaast is de Lamy pen bijzonder goed gebalanceerd wat het schrijfplezier ten goede komt. Hierdoor ligt de pen licht in de hand en is schrijven een waar genot. Het metaal dat wordt gebruikt is op een speciale en herkenbare manier gepolijst, waardoor de metalen pen altijd warm aanvoelt. Lamy is daarmee een zeer doordachte pen met een zeer functioneel ontwerp.

Lamy een pen voor iedereen

De Lamy pennen krijgen vaak het predicaat ‘best value for money’ mee. De pen die de beste waarde geeft voor de prijs. Wellicht het daarom dat de Lamy pen steeds populairder wordt in Nederland. U heeft al een Lamy pen voor nog geen € 10,-. Voor de echte liefhebber zijn er ook meer exclusieve Lamy pennen, waarin de duurste materialen zijn verwerkt. Deze meer exclusieve Lamy pennen kunnen concurreren met de beste pennen in de markt. Zo is er bijvoorbeeld de Lamy Dialog die in prijs net onder de € 300,- begint. U kunt met de Lamy pen alle kanten op. U bestelt de Lamy pen eenvoudig bij ons op de website en heeft deze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. In het bestelsysteem kunt u aangeven of u een tekst gegraveerd wilt hebben op uw Lamy pen. Deze service is gratis.