Montblanc pen

Als u op zoek bent naar een exclusieve Montblanc pen, hoeft u niet verder te zoeken dan PenGraveren.nl. Wij hebben vele verschillende vulpennen, balpennen en ander schrijfgerei van dit prachtige merk in het assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor pen vullingen, luxe lederwaren en andere lifestyle producten. Omdat wij zoveel verschillende en vooral bijzondere, pennen in onze collectie hebben, zit uw ideale pen er altijd tussen!

Montblanc pen kopen

Wilt u een Montblanc pen kopen? Bij ons heeft u altijd ruime keuze uit deze exclusieve pennen. Waar de Montblanc pennen vroeger op tal van verkooppunten werden aangeboden, is het bedrijf tegenwoordig zeer selectief in de winkels en boutiques die hun luxe pennen mogen verkopen. De keuze wordt gemaakt op basis van de kennis over het product, het totale aanbod en de organisatie. Wij van Pen Graveren zijn dan ook zeer trots op onze ruime collectie, zo kunt u hier de Mont blanc pen kopen die bij u past!

De voordelen van uw Montblanc pen kopen bij Pen Graveren:

  • Kennis van het product
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 14:00 uur besteld, vandaag op de post!
  • Gratis gravering
  • Spoedservice

De geschiedenis van de Montblanc vulpen

In het jaar 1924 werd door het bedrijf de eerste Montblanc vulpen geïntroduceerd: de Montblanc Meisterstück. Deze pen was direct dé graadmeter voor alle andere pennen. Al vanaf het allereerste moment was de Mont blanc vulpen het toppunt van kwaliteit, exclusiviteit en luxe. De bijzondere materialen, zoals edelhars, geven de pennen een unieke uitstraling. Montblanc geldt dan ook niet voor niets als Rolex onder de pennen!

Montblanc pen graveren

Wanneer u bij ons uw pen bestelt, zoals bijvoorbeeld de Mont blanc vulpen, kunt u deze laten voorzien van een gratis en zeer persoonlijke gravure. Hierbij heeft u de keuze uit één of twee regels tekst. Bij twee regels tekst wordt de tekst gecentreerd gegraveerd. Tijdens de bestelprocedure kunt u de tekst aangeven die u wilt laten graveren.

De pennen worden altijd verpakt in een mooi geschenkdoosje. Met een gegraveerde Montblanc pen heeft u een persoonlijk cadeau waarmee u een blijvende herinnering aan de ontvanger geeft.

Let op!: Niet alle Montblanc pennen kunnen worden voorzien van een gravure. Bij deze pennen kunt u kiezen voor een plaquette met gravure die aan de binnenkant van het geschenkdoosje zal worden geplaatst.

Montblanc vullingen

Op het moment dat de vulling van uw pen leeg is, kunt u bij ons terecht om deze van nieuwe vulling te voorzien. Wij hebben verschillende Montblanc vullingen in het assortiment: er zit altijd een geschikte navulling voor uw vulpen, Mont blanc balpen, fineliner, rollerball of vulpotlood tussen. Tegenwoordig kunt u gemakkelijk uw pennen van nieuwe inkt voorzien met behulp van kant-en-klare inktpatronen. Deze zijn beschikbaar voor de verschillende pennen soorten en in verschillende groottes en kleuren. Er zit dus echt altijd een geschikte nieuwe Mont blanc pen vulling voor uw pen tussen.

De collecties

Door de jaren heen heeft Montblanc verschillende pen collecties uitgebracht. Echte collectors items! Ze mogen dan ook gerust klassiekers genoemd worden. Iedere collectie heeft zijn eigen unieke elegante vormen, kleuren en afwerkingen. De ontwerpen zijn geïnspireerd door allerlei belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis of ontworpen in samenwerking met belangrijke instanties. Naast de bijzondere designs zijn de collecties uitblinkent in de kwaliteit. Luxe pennen die met gemak over het papier heen glijden.

Pen Graveren heeft enkele van deze bijzondere collecties in het assortiment, zoals de Montblanc Starwalker collectie.

Montblanc penetui

U wil natuurlijk niet dat uw Montblanc pen beschadigt, of zelfs kwijtraakt. Dit kunt u voorkomen door uw pen of pennen in een pennenetui bij u te dragen. De Mont blanc pen etuis zijn er voor één pen of twee pennen en zijn vervaardigd van kwaliteitsleer. Zo weet u zeker dat uw pennen mooi blijven, maar de etuis zijn op zichzelf al een mooie toevoeging aan uw bureau of de inhoud van uw tas.

Snelle levering

Wij van pengraveren.nl zijn zeer trots op onze ruime Montblanc collectie. Daarbij kunt u bij ons terecht wanneer u de bestelling snel in huis wilt hebben. Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 14:00 uur afrondt, dan verzenden wij deze diezelfde dag nog. Dit geldt eveneens voor pennen die u gegraveerd wilt hebben. Zo heeft u uw persoonlijke cadeau snel in huis.

De Pengraveren spoedservice

Mocht u uw gegraveerde pen nog sneller in huis willen hebben, dan is er de spoedservice. Hierbij is het vaak mogelijk om dezelfde dag de gegraveerde Montblanc vulpen op te komen halen op ons afhaaladres. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op, zodat wij u een indicatie kunnen geven van de tijd die wij nodig hebben om uw pen(nen) klaar te hebben liggen.

Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Hoe herken je een echte Montblanc pen?

Alle Montblanc pennen zijn voorzien van een ster met ronde punten, ter symbolisatie van de hoogste punt van de Mont Blanc berg.

Waarom een Montblanc pen kopen?

Een Montblanc pen staat voor exclusiviteit, kwaliteit en luxe. De pen is gemaakt van een kleur- en krasvast materiaal. Hiermee is Montblanc de Rolex onder de pennen. Bij ons kunt u de pennen tevens voorzien van een persoonlijke gravering.