Parker pen

Bent u op zoek naar een fijne pen? Dan is de Parker pen de juiste keuze. Bij PenGraveren.nl bieden wij u een ruim assortiment Parker pennen aan. Er zit altijd wel een geschikte pen voor u tussen! Het eerste patent op de producten van dit bedrijf dateert uit eind 19e eeuw; Parker is dus al zeer lang een grote speler in de wereld van pennen. Met een pen van dit toonaangevende merk, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Parker pen kopen

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe Parker pen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €11,95 en dan komt deze ook nog in een mooie geschenkdoos. Wanneer u daar de voorkeur aan geeft, kunnen wij de Parker pen eveneens gratis voor u graveren. Denk bijvoorbeeld aan een pen met naam, een belangrijke datum of citaat. Hiermee heeft u altijd een persoonlijk en luxe cadeau om te geven!

Over The Parker Company

Parker produceert al sinds 1888 pennen. Het bedrijf begon met het produceren van pennen, nadat George Safford Parker geen enkele pen kon vinden die niet lekte, maar wel vloeiend schreef. In 1889 vroeg George Safford patent aan op zijn eerste vulpen. Sindsdien heeft dit merk zijn pennen steeds weten te vernieuwen en te innoveren. Het is dan ook niet voor niets dat het merk tegenwoordig synoniem staat voor hoogwaardige schrijfwaren. Het bedrijf is begonnen in de VS, maar produceert vandaag de dag zowel in de VS als in Europa en Zuid-Amerika de wereldberoemde pennen.

Parker pen assortiment 

Een pen van The Parker Company koopt u niet enkel omdat het een mooi schrijfinstrument betreft, maar eveneens om het gebaar dat u maakt als u iemand een handgeschreven brief stuurt. Een brief die met een Parker pen geschreven is, laat een betere indruk op de ontvanger achter dan een brief of notitie die rap op de computer getypt is. Bovendien laat u de ontvanger weten dat u tijd en moeite in de brief hebt gestopt. Genoeg redenen om met een Parker pen te schrijven! Binnen ons assortiment vindt u allerlei soorten pennen, van vulpennen tot aan balpennen. 

Parker vulpen

De eerste succesvolle pen die Parker op de markt bracht was de Parker vulpen in 1899. Dit was de eerste, volledig lekbestendige vulpen aller tijden. Hiermee zette het bedrijf dus een uniek product op de markt. Door de jaren heen zijn er een aantal modellen uit productie gehaald, maar natuurlijk zijn er door het bedrijf ook nieuwe modellen uitgebracht. Deze vulpennen vindt u bij ons in het assortiment.

Een vulpen maakt gebruik van het capillaire systeem en de zwaartekracht om de inkt vanuit het Parker inktpatroon naar de punt te leiden. Dit zorgt voor een mooie vloeiende lijn tijdens het schrijven met de Parker pen.

Parker balpen

Naast de mooiste vulpennen vindt u eveneens volop fijne balpennen in ons assortiment. In 1954 werd de eerste Parker balpen op de markt gebracht: de Parker Jotter. Dit was een balpen met een extra groot inktpatroon. Dit betekende dat deze veel langer meeging dan andere balpennen in die tijd. Het was dan ook niet gek dat deze Parker balpen direct een groot succes was! Tot op de dag van vandaag is de Jotter nog altijd de meest bekende pen van het merk.

Parker rollerball pen

In een rollerball pen wordt het gemak van de balpen gecombineerd met het mooie schrift van de vulpen. Een rollerball maakt dan ook geen gebruik van inkt op oliebasis, maar op waterbasis. Dit zorgt voor de mooie vloeiende lijnen die doen denken aan de lijnen van een vulpen. In 1966 kwam de eerste Parker rollerball pen op de markt. Door de combinatie van gemak en mooi schrift is de rollerball pen tegenwoordig van velen de eerste keus wat Parker schrijfwaren betreft.

Parker vulpotlood

Al in de jaren ‘20 van de 20e eeuw was Parker druk bezig met het bedenken van een mechanisme voor het vulpotlood. Het duurde echter nog zo’n 40 jaar voor het eerste vulpotlood uitgebracht werd. Een vulpotlood maakt net als een normaal potlood gebruik van grafiet, maar dan zonder de rommel die bij het slijpen van een potlood komt kijken. Door op een knopje te drukken, komt er meer vulling uit het vulpotlood. Deze vulling kan bovendien gemakkelijk opnieuw aangevuld worden met een Parker vulling.

Luxe pennenset

Mocht u behoefte hebben aan meer dan één Parker pen, dan zijn er nog volop Parker pennensets om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een vulpen met een balpen, of een balpen en een vulpotlood. Er zijn eveneens opties waarbij u niet alleen twee of drie pennen aanschaft, maar daarnaast nog een pen etui of notitieboekje. Zo heeft u direct genoeg schrijfmogelijkheden en een manier om uw pennen veilig mee te kunnen nemen, zonder dat deze beschadigen of gemakkelijk kwijtraken.

Pen collecties

Over de jaren heen heeft het merk volop collecties en verschillende modellen uitgebracht. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen die samenkomen in een mooi design. Zo is er een Parker pen voor iedere portemonnee. Voor degenen die voor een schappelijke prijs een fijne pen willen, is er de Jotter of een sonnet vulpen. Mocht u toch wat meer luxe wensen, dan is er de Parker Duofold. Bij ons vindt u dus altijd een geschikte nieuwe pen!

Parker pen graveren

Als u bij ons uw nieuwe Parker pen aanschaft, kunt u deze gratis laten graveren. Hierbij kunt u kiezen uit één of twee regels tekst. Bij twee regels tekst wordt deze altijd gecentreerd gegraveerd. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u de tekst die u wilt laten graveren aan ons doorgeven. Denk hierbij aan een quote of datum die veel voor de ontvanger betekent, maar uiteraard kunt u ook enkel de naam of de initialen van de ontvanger aan ons doorgeven. De pennen die u laat graveren, worden altijd in een mooi geschenkdoosje verpakt. Laat door ons uw Parker pen graveren en u heeft altijd een zeer persoonlijk en uniek cadeau!

Nieuwe inkt kopen

Wanneer u veel met uw schrijft, raakt de vulling na verloop van tijd leeg. Gelukkig hebben wij naast pennen eveneens volop Parker vullingen in het assortiment! Zo is er altijd een Parker Jotter vulling, maar ook volop Parker inktpatronen voor uw vulpen. U kunt eveneens kiezen voor een Parker converter. Deze vulpen converter gebruikt u in combinatie met inkt uit een Quink inkt pot. Tijdens het bestellen kunt u veelal kiezen uit de inktkleuren blauw en zwart, maar ook of u een fijne of medium punt aan uw pen wilt.

Parker pen graveren, gratis bij PenGraveren.nl!

Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een persoonlijk cadeau waarmee u direct een blijvende herinnering schenkt: u kunt bij PenGraveren.nl uw Parker pen gratis laten graveren. Zo heeft u altijd een gepersonaliseerde Parker balpen om te schenken op een bruiloft, jubileum of verjaardag, maar u kunt de pen natuurlijk ook zelf houden. Voor alle pennen, ook gegraveerde pennen, geldt: vandaag vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Als u met spoed een gegraveerde Parker pen nodig hebt, kunt u gebruikmaken van de spoedservice. Met deze extra dienst ligt uw gegraveerde pen dezelfde dag nog klaar op ons afhaaladres!


Mocht u nog vragen hebben, of er niet helemaal uitkomen, dan staan wij voor u klaar met persoonlijk advies. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31297-200200 of te mailen naar info@pengraveren.nl.