Visconti

Als je op zoek bent naar een exclusieve pen, dan heb je die bij Visconti gevonden. De mooiste materialen, zoals echte diamanten en edelmetalen, worden gebruikt bij het vervaardigen van deze pennen. Bekijk de collectie van dit luxueuze merk bij Pengraveren.nl.

Waarom je een Visconti pen wil hebben

Als je een liefhebber bent van luxe, uitstekende kwaliteit en een verfijnde stijl, dan is deze pen voor jou gemaakt. Het traditionele Italiaanse vakmanschap is gecombineerd met moderne, innovatieve technieken en vormt gezamenlijk een pen dat een genot is voor het oog en dat bovendien geschikt is voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar een elegante vulpen, een stijlvolle balpen of een unieke rollerball, we hebben het allemaal in ons assortiment.

Het assortiment

De Visconti producten zijn opgedeeld in diverse collecties met ieder een eigen inspiratiebron. Zo werden kunstwerken van belangrijke schilders Rembrandt en Van Gogh als inspiratiebron voor diverse pennen gebruikt.

Rembrandt

Voor deze collectie is inspiratie gehaald uit de schilderijen van de beroemde Nederlandse schilder uit de Gouden Eeuw. In zijn kunstwerken maakte hij gebruik van prachtige kleurencombinaties, die op de pennen terug te zien zijn.

Van Gogh

Ook deze bekende Nederlandse schilder is een inspiratiebron voor Visconti. Inmiddels zijn er diverse collecties verschenen.

Pen Etuis

Draag gemakkelijk tot 12 pennen van verschillende mee in de pen etuis van Visconti. Een uitkomst voor reisliefhebbers. 

Millionaire

Een limited edition collectie waarbij gebruik is gemaakt van een van de meest luxueuze materialen ter wereld, marmer.

Opera

Deze collectie heeft als doel om duidelijk te maken dat ronde en vierkante vormen wel degelijk kunnen samenwerken.

Venus

Deze pennencollectie is een eerbetoon aan het kunstwerk van Sandro Botticelli uit de Renaissance. De kleuren van de pennen zijn geïnspireerd op het beroemde schilderij.

Over Visconti

In 1988 werd door Dante delVecchio het bedrijf Visconti opgericht in Florence. Dé plaats die bekend staat om Italiaans vakmanschap en design. De bedenker en maker van deze wonderschone pennen, is daar uiteraard op zijn plek. Het merk is al geruime tijd een begrip in de luxe pennenwereld. Iedere pen wordt met de grootst mogelijke zorg en toewijding ontworpen en vervaardigd. Hiervoor worden de meest exclusieve materialen gebruikt. Denk hierbij aan de verwerking van goud of diamanten.

Traditie en innovatie in één pen

De liefde voor klassieke kunst zit diep bij Visconti, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor innovatie. Zo zijn de eerder genoemde pennen uit de collecties Rembrandt en Van Gogh uitgerust met een uniek magnetisch sluitsysteem, wat het openen en sluiten van de pen gemakkelijker maakt.

Daarnaast hebben ze een patent op het dubbel reservoir vulsysteem, waar de Visconti vulpen over beschikt. Dit houdt in dat de pomp een vacuüm creëert, waardoor de vulpen zich in een beweging vult met inkt. Het tweede inktreservoir is verantwoordelijk voor een gebalanceerde inkttoevoer en voorkomt lekken.

Was het je al opgevallen dat elke Visconti pen een gebogen clip heeft? De gebogen clip weerspiegelt de vormen van de wereldberoemde Ponte Vecchio evenals symboliseert het de vereniging van twee werelden: traditie en innovatie.

Pen laten graveren

Bij Pengraveren.nl zijn we fan van hoogwaardige schrijfinstrumenten en kunnen we een merk als Visconti erg waarderen. Naast prachtige pennen, bieden we ook de gravure van je pen aan. Zo kun je jouw naam, initialen of een boodschap laten graveren op je pen, waardoor je pen nog specialer wordt. Een bijzonder cadeau om te geven en krijgen.

Visconti kopen bij Pengraveren.nl

Bij het plaatsen van een bestelling, geniet je van de volgende voordelen:

  • Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag verzonden. 
  • Gratis verzending van bestellingen boven €50,-
  • Heb je je bestelling vandaag nodig? Geen zorgen. Je kunt dan gebruikmaken van onze spoedservice. In de meeste gevallen, kunnen wij binnen een uur jouw bestelling graveren en ligt deze klaar voor je om op te halen op ons afhaaladres. 

Loop je tegen een vraag aan bij het bestelproces of wil je meer weten over deze pennen? Wij staan voor je klaar met persoonlijk en deskundig advies. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31297-200200 of per e-mail via info@pengraveren.nl.