Waterman

Waterman pennen zijn ontworpen volgens de normen van hoogwaardig Frans design, als schrijven uw passie is en u schoonheid kunt waarderen, dan kiest u voor een Waterman pen. Heeft u eenmaal een Waterman pen gezien dan herkent u deze direct weer. Een prachtig design en optimaal schrijfcomfort op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Waterman Paris, een schrijfinstrument voor de echte stylisten

Waterman design

Heb je eenmaal een Waterman pen gezien, dan herken je een Waterman pen. Waterman is de Franse Parker pen, maar dan met een styling zoals als alleen de Fransen dat kunnen. Veel van de grote pennenmerken van nu zijn ruim 100 jaar geleden ontstaan. Waterman gaat al ruim 130 jaar mee. Als schrijven je liefde is, dan kies je voor een Waterman pen!

Waterman Paris

Waterman heeft in haar bestaan al vele prijzen binnengesleept voor met name de vormgeving, maar ook op het gebied van technisch vernuft. Een van de grootste innovaties boekte Waterman met een onderdeel dat eigenlijk niets met schrijven te maken had, maar wat we nu op bijna iedere pen terug zien is. Waterman introduceerde begin vorige eeuw een clip aan de pen, zodat de pen in de borstzak gedragen kon worden zonder eruit te vallen tijdens het bukken. Deze clip vinden we nu op bijna iedere pen terug.

De elegantie van een Waterman pen

Solide elegantie en verfijnde perfectie, zo is een Waterman pen het beste te omschrijven. Edson Waterman, de uitvinder van de Waterman pen, heeft hiervoor de basis gelegd. Deze basis staat vandaag de dag nog steeds en vormt nog steeds het basisprincipe voor elke nieuwe Waterman pen. Vormgegeven om de zintuigen te prikkelen met haar bijzondere uitstraling. Ontworpen om verbeelding vorm te geven. Ambacht om de creativiteit te versterken. Deze aspecten zie je in iedere Waterman pen terug. Een liefhebber van verfijnde schrijfinstrumenten, zoals Waterman dat zelf zegt, houdt van het merk Waterman. In een Waterman pen komen design en kwaliteit op een bijzondere manier samen.

Waterman pen als geschenk

Bent u op zoek naar een echt bijzondere pen, kijkt u dan zeker even naar het assortiment Waterman pennen op onze website. Een Waterman pen oogt bijzonder en exclusief en is dat ook. Toch worden er per jaar niet minder dan 5 miljoen van deze wonderschone pennen verkocht. Met een Waterman pen als geschenk, geeft u iets zeer bijzonders. Een persoonlijke tekst op de pen maakt het nog persoonlijker. In ons online bestelsysteem kunt u zelf de tekst invoeren die u op de Waterman pen wilt terugzien.