Looking for a luxury fountain pen online? A Graf von Faber-Castell fountain pen might be something that fits your desires and style. We have many Graf von Faber-Castell fountain pens in our assortment. Besides the regular collections, we also have Limited Editions of the luxury fountain pens available.

You can choose from different collections, and from different materials as well. Maybe a Graf von Faber-Castell fountain pen made of wood is something you would like!

Place your Graf von Faber-Castell order online or visit our store, located in Amsterdam!

Wat visueel voor een verfijnd contrast zorgt, bewijst ook nog eens een perfecte combinatie te zijn: de overgangen tussen de resin segmenten en de delicate ringen van edelmetaal zijn nauwelijks merkbaar. De schrijfinstrumenten liggen optimaal in de hand en hebben prettige gelijkmatige oppervlakken, die de indruk geven dat de houder uit één stuk is gemaakt.

In 1761, begon Kaspar Faber met het produceren van potloden in Stein, bij Neurenberg. Op het moment dat de vierde generatie, Baron Lothar von Faber, het bedrijf overnam in 1839 transformeerde hij van het potlood een echt kwaliteitsproduct en 's werelds eerste schrijfinstrument. Door de eeuwen heen, maakte hij en zijn nakomelingen merkwaardige producten. Het resultaat is de Graf von Faber-Castell Collection, een reeks van buitengewone schrijfinstrumenten en accessoires. Ze belichamen "Luxe in Eenvoud" door de combinatie van geselecteerde materialen, functionaliteit en uitstekende esthetiek.