Pen Graveren

Uw pen graveren: gratis graveren.

U kunt de pennen uit onze webshop door ons laten graveren.
Graveren is bij ons gratis, maximaal 2 regels tekst.
Onderstaand een aantal voorbeelden.

Ook voor pennen met gravering geldt: "Op werkdagen voor 14:00 uur besteld = vandaag verzonden".


Teksten met 2 regels worden altijd gecentreerd. 
U kunt naast een pengravering ook kiezen voor het graveren van een kleine plaquette, dit is een plaatje van 2x6 cm. Op de plaquette is ruimte voor 3 regels tekst.

Graveer voorbeelden

Een pen graveren laat je doen bij PenGraveren

Er zijn veel gebeurtenissen te bedenken, waarbij het leuk is om een pen met gravering te krijgen of weg te geven. Of het nu om een bruiloft of een jubileum gaat, een pen met gravering  blijft speciaal. PenGraveren is dé specialist waar u uw pen laat graveren. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de meest bijzondere pennen en weten zeker dat er altijd een pen voor u bij zit!

Vandaag besteld voor 14.00 uur, Vandaag verzonden*

Wij hebben zelf de machines in huis om uw pen te graveren. Dit betekent dat wij zeer snel kunnen handelen.  *Wanneer u op werkdagen voor 14:00 uur besteld, versturen wij uw pennen met gravering dezelfde dag nog.
Wij versturen via PostNL, qua levertijd zijn wij uiteraard afhankelijk van de postbode. Heeft u echt spoed, bel dan 0297 200200.
Voor onze klanten uit België kan het iets langer duren, houdt u rekening met een bezorgtijd van 1 tot 4 dagen.

Een persoonlijk tintje

Een gegraveerde pen is een bijzonder persoonlijk cadeau. Alle pennen worden verpakt in een geschenkdoosje. De zeer exclusieve pennen zijn verpakt in een prachtige pennendoos welke het geschenk nog specialer maken. In de meeste gevallen kunnen wij twee regels tekst graveren op de pen. Tijdens de bestelprocedure kunt u zelf de tekst die u wilt laten graveren opgeven in het systeem. Heeft u bijzondere wensen, neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring met pennen graveren zijn wij altijd in staat om samen met u de mooiste invulling te bedenken!

Pen graveren voor een bruiloft

Veel van onze particuliere klanten komen bij ons voor een bijzondere pen met gravering voor een bruiloft. Vaak worden de pennen aan de getuigen gegeven ter herinnering. Een mooi cadeau van het aanstaande paar aan de getuigen, maar ook leuk huwelijkscadeau! De gegraveerde pennen voor een bruiloft worden standaard geleverd met zwarte inktpatronen.

Een pen met gravering voor bedrijven

Ook bedrijfsmatig is het leuk een pen met gravering te geven. Een exclusieve pen met gravering is bovendien een cadeau met impact. De exclusieve pennen zijn uitgevoerd in schitterende geschenkdozen. Dit maakt het cadeau als geheel nog specialer en geeft zeker een goede indruk. Een gegraveerde pen is het uitgelezen cadeau voor een jubileum of voor het tekenen van een belangrijke overeenkomst. U bepaalt zelf de tekst op de pen die u zelf kiest. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Wilt u een bijzonder persoonlijk cadeau geven aan uw medewerkers of klanten, kies dan voor een pen met gravering!