FranklinCovey pennen

Minder bekend, maar niet minder goed

FranklinCovey behoort niet bij de bekendste pennenmerken als we aan betere pennen denken. Toch behoort FranklinCovey als merk absoluut bij de betere pennen. Een zeer functioneel ontwerp en een prachtige afwerking kenmerken de FranklinCovey pennen. Bovendien zijn de FranklinCovey pennen zeer betaalbaar. Heeft u eenmaal met een FranklinCovey pen geschreven, dan zult u deze altijd weer herkennen.

FranklinCovey functioneel en betaalbaar

De pennen van FranklinCovey kenmerken zich door een zeer functioneel ontwerp en gelijke schrijfeigenschappen. Toch zijn de pennen van FranklinCovey zeer betaalbaar gebleven. De goede afwerking van de FranklinCovey pennen getuigen van absoluut vakmanschap. De FranklinCovey pen is dan ook een zeer goede keuze voor iedereen die graag schrijft. De prijs-kwaliteit verhouding van FranklinCovey pennen staat buiten kijf.

FranklinCovey effectiever werken

FranklinCovey is een succesvol bedrijf in Amerika. Dit bedrijf verzorgt trainingen onder andere op het gebied van tijdmanagement aan alle lagen van de maatschappij. Ook het boek van FranklinCovey over hoe slimme mensen effectiever leven, staat zeer hoog aangeschreven. Het is dan ook logisch dat dit bedrijf graag een eigen pennenlijn wilden lanceren, in het verlengde van de FranklinCoveyvisie. Effectiever zijn in wat we doen, daar hoort een even effectieve pen bij. Zo werd de lijn met kwaliteitspennen ontwikkeld onder het merk FranklinCovey. Eigentijdse pennen die kwaliteit uitstralen, maar betaalbaar zijn gebleven.

FranklinCovey en hun slimme aanpak

Dat FranklinCovey als organisatie vermaard is om de effectiviteitstrainingen is bekend. Met de ontwikkeling van de FranklinCovey pennenlijn is het niet anders gegaan. FranklinCovey is over de wereld gaan kijken waar de mooiste, de beste en de meest kwalitatieve pennen ter wereld gemaakt worden tegen een betaalbare prijs. Zo kwamen ze uit bij Cross. Cross heeft speciaal voor FranklinCovey met inachtneming van de visie van FranklinCovey deze prachtige pennen ontwikkeld. Waarom zou je jezelf iets moeten leren waar je honderden jaren over doet? Zeer effectief die mensen van FranklinCovey.

Uw FranklinCovey pen in onze webshop

Zoekt u een stijlvolle, prachtig afgewerkte vulpen of balpen? Kijkt u dan eens naar de pennen van FranklinCovey. Deze zeer betaalbare pennen zijn een lust voor het oog en ogen veel duurder dan zij eigenlijk zijn. Met FranklinCovey koopt u iets bijzonders, zonder daar bijzonder veel voor te moeten betalen. Bestelt u uw FranklinCovey pen vandaag voor 15:00 uur, dan is deze in de meeste gevallen morgen al bij u in huis. Voor onze zuiderburen kan dat een paar dagen langer duren.