Graf von Faber Castell

Een elegante pen met zeer goede schrijfeigenschappen, dat is Graf von Faber Castell pen. Met veel nadruk op de afwerking heeft u met een Graf von Faber Castell pen absoluut een kwaliteitspen in handen. Voelbare kwaliteit en pure ambacht dat vindt u terug in de pennen van Graf von Faber Castell. Optimale afwerking grenzend aan perfectie. Zowel een lust voor het oog om naar te kijken, maar ook een uitzonderlijke schrijfervaring.

Graf von Faber-Castell pennen

Graf von Faber-Castell wat een prachtige merknaam voor een even prachtige pen. Bent u op zoek naar een elegante pen met een tijdloos design en de beste schrijfeigenschappen? Dan is een Graf von Faber-Castell pen de juiste pen voor u! Herkent u dat gevoel? Dat iets echt moois het gevoel geeft dat u de kwaliteit ervan kunt voelen? Dat gevoel krijgt u gegarandeerd wanneer u een Graf vonn Faber-Castell pen in uw handen heeft.

Oorsprong van de Graf von Faber-Castell pennen

De Graf von Faber-Castell pen is wellicht de oudste onder merknaam verkrijgbare pen. De oorsprong van de Graf von Faber-Castell pen dateert van 1761. Ruim 250 jaar kwaliteit van het allerhoogste niveau. Het was baron Lothar von Faber die de simpele grafietstift niet ideaal vond. Hij vervaardigde een omhulsel van hout om de grafietstift en bracht deze onder eigen naam op de markt. Feitelijk was dit het eerste voorbeeld van de pen zoals wij die vandaag de dag nog kennen. Wat aanvankelijk begon als een potloodmerk is uitgebouwd tot een complete lijn met ballpoints, vulpotloden en vulpennen van de allerhoogste kwaliteit en behorend tot de mooiste pennen van deze wereld.

Graf von Faber-Castell ambacht van een hoger niveau

De Graf von Faber-Castell pennen zijn tot in de puntjes afgewerkt. Ondanks dat een Graf von Faber-Castell pen uit meerdere delen bestaat, zult u dit niet voelen wanneer u deze pen in uw hand heeft. De onderdelen zijn zo minutieus en perfect afgewerkt dat de pen als één geheel aanvoelt. De Duitse Graf von Faber-Castell pennen komen heel dicht in de buurt van technische perfectie. De luxe van simpliciteit en een harmonieuze combinatie van de mooiste materialen maken de Graf von Faber-Castell pennen tot de mooiste pennen verkrijgbaar. Vanzelfsprekend mochten de Graf von Faber-Castell pennen daarom niet ontbreken in ons assortiment van luxe en zeer luxe pennen.

Esthetiek en functionaliteit

De Graf von Faber-Castell pen is in eerste instantie een functioneel object. Iedere Graf von Faber-Castell pen beschikt dan ook over perfecte schrijfeigenschappen en gaat een leven lang mee. De Graf von Faber-Castell pennen hebben een tijdloos design met een hang naar de nostalgie van ambacht en hoogwaardig handwerk. Het harmonisch gebruik van bijzondere materialen bij het ontwerpen van een nieuwe Graf von Faber-Castell pen, is bij iedere nieuwe pen verbazingwekkend. Zo worden de meest bijzondere materialen gebruikt in de pennen. Vaak zijn dit vergeten materialen die een specifieke ambacht vereisen om toegepast te kunnen worden. Graf von Faber-Castell zoekt deze ambachtslieden op en ontwikkeld samen nieuwe pennen.