Montblanc

Als u op zoek bent naar een exclusieve Montblanc pen, hoeft u niet verder te zoeken dan PenGraveren.nl. Wij hebben vele verschillende vulpennen, balpennen en ander schrijfgerei van dit prachtige merk in het assortiment. Omdat wij zoveel verschillende en vooral bijzondere, pennen in onze collectie hebben, zit uw ideale pen er altijd tussen!

Montblanc pen kopen

Wilt u een Montblanc pen kopen? Bij ons heeft u altijd ruime keuze uit deze exclusieve pennen. Waar deze pennen vroeger op tal van verkooppunten werden aangeboden, is het bedrijf tegenwoordig zeer selectief in de winkels en boutiques die hun luxe pennen mogen verkopen. De keuze wordt gemaakt op basis van de kennis over het product, het totale aanbod en de organisatie. Wij van Pen Graveren zijn dan ook zeer trots op onze ruime collectie, zo kunt u hier de Mont blanc pen kopen die bij u past!

De voordelen van uw Montblanc pen kopen bij Pen Graveren:

  • - Kennis van het product
  • - Gratis verzending vanaf €50
  • - Voor 14:00 uur besteld, vandaag op de post!
  • - Gratis gravering
  • - Spoedservice

De geschiedenis van de Montblanc vulpen

In het jaar 1924 werd door het bedrijf de eerste Montblanc vulpen geïntroduceerd: de Montblanc Meisterstück. Deze pen was direct dé graadmeter voor alle andere pennen. Al vanaf het allereerste moment was de Mont blanc vulpen het toppunt van kwaliteit, exclusiviteit en luxe. De bijzondere materialen, zoals edelhars, geven de pennen een unieke uitstraling. Dit merk geldt dan ook niet voor niets als Rolex onder de pennen!

Montblanc pen graveren

Bij het bestellen van een pen, zoals een Mont blanc vulpen, bieden wij een gratis persoonlijke gravure aan, met keuze uit één of twee regels tekst. Bij twee regels wordt de tekst gecentreerd gegraveerd. U kunt de gewenste tekst opgeven tijdens het bestelproces. De pennen worden geleverd in een geschenkdoosje, ideaal voor een persoonlijk cadeau. Let op: Niet alle pennen zijn geschikt voor gravure vanwege reliëf; in dat geval plaatsen we een gegraveerde plaquette in het doosje.

De collecties

Door de jaren heen zijn er diverse Montblanc pen collecties uitgebracht. Echte collectors items! Ze mogen dan ook gerust klassiekers genoemd worden. Iedere collectie heeft zijn eigen unieke elegante vormen, kleuren en afwerkingen. De ontwerpen zijn geïnspireerd door allerlei belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis of ontworpen in samenwerking met belangrijke instanties. Naast de bijzondere designs zijn de collecties uitblinkend in de kwaliteit. Luxe pennen die met gemak over het papier heen glijden.

Pen Graveren heeft enkele van deze bijzondere collecties in het assortiment, zoals de Montblanc Starwalker collectie.

Montblanc vullingen

Op het moment dat de vulling van uw pen leeg is, kunt u bij ons terecht om deze van nieuwe vulling te voorzien. Wij hebben verschillende Montblanc vullingen in het assortiment.

Snelle levering

Wij van pengraveren.nl zijn zeer trots op onze ruime collectie. Daarbij kunt u bij ons terecht wanneer u de bestelling snel in huis wilt hebben. Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 14:00 uur afrondt, dan verzenden wij deze diezelfde dag nog. Dit geldt eveneens voor pennen die u gegraveerd wilt hebben. Zo heeft u uw persoonlijke cadeau snel in huis.
 

De Pengraveren spoedservice

Mocht u uw gegraveerde pen nog sneller in huis willen hebben, dan is er de spoedservice. Hierbij is het vaak mogelijk om dezelfde dag de gegraveerde Montblanc vulpen op te komen halen op ons afhaaladres. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op, zodat wij u een indicatie kunnen geven van de tijd die wij nodig hebben om uw pen(nen) klaar te hebben liggen.

Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Veelgestelde vragen

Hoe herken je een echte Montblanc pen?

Alle pennen zijn voorzien van een ster met ronde punten, ter symbolisatie van de hoogste punt van de Mont Blanc berg.
 

Waarom een Montblanc pen kopen?

Een Montblanc pen staat voor exclusiviteit, kwaliteit en luxe. De pen is gemaakt van een kleur- en krasvast materiaal. Hiermee is het ook wel de Rolex onder de pennen. Bij ons kunt u de pennen tevens voorzien van een persoonlijke gravering.