Kies voor exclusiviteit: kies voor een Montblanc pen!

Als u op zoek bent naar een exclusieve pen van het toonaangevende merk Montblanc, hoeft u niet verder te zoeken dan PenGraveren.nl. Wij hebben vele verschillende vulpennen, balpennen en ander schrijfgerei in het assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor pen vullingen, luxe lederwaren en andere lifestyle producten. Omdat wij zoveel verschillende, en vooral bijzondere, pennen in onze collectie hebben, zit uw ideale pen er altijd tussen!

Over Montblanc

In het jaar 1924 werd door het bedrijf de eerste vulpen geïntroduceerd: de Montblanc Meisterstück. Deze pen was direct dé graadmeter voor alle andere pennen. Al vanaf het allereerste moment was de Montblanc vulpen het toppunt van kwaliteit, exclusiviteit en luxe. De bijzondere materialen, zoals edelhars, geven de pennen een unieke uitstraling. Montblanc geldt dan ook niet voor niets als Rolex onder de pennen!

Montblanc pen kopen

Bij ons heeft u altijd ruime keuze uit exclusieve pennen. Waar de pennen vroeger op tal van verkooppunten werden aangeboden, is het bedrijf tegenwoordig zeer selectief in het uitkiezen van winkels en boutiques die hun luxe pennen mogen verkopen. De keuze wordt gemaakt op basis van de kennis over het product, het totale aanbod en de organisatie. Wij van Pen Graveren zijn dan ook zeer trots op onze ruime Montblanc collectie en zijn voor de komende jaren uw aanspreekpunt wat de Montblanc pen betreft!

De Montblanc pen collecties

Over de jaren heen heeft Montblanc verschillende pen collecties uitgebracht. Deze pennen mogen stuk voor stuk gerust klassiekers genoemd worden. Iedere collectie heeft zijn eigen unieke eigenschappen en designs. Deze ontwerpen zijn geïnspireerd door allerlei belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis of ontworpen in samenwerking met belangrijke instanties. Pen Graveren heeft enkele van deze mooie collecties in het assortiment, zoals de Montblanc Starwalker collectie.

Montblanc pen graveren

Wanneer u bij ons uw Montblanc pen bestelt, kunt u deze laten voorzien van een gratis en zeer persoonlijke gravure. Hierbij heeft u de keuze uit één of twee regels tekst. Bij twee regels tekst wordt de tekst gecentreerd gegraveerd. Tijdens de bestelprocedure kunt u de tekst aangeven die u wil laten graveren. De pennen worden altijd verpakt in een mooi geschenkdoosje. Met een gegraveerde Montblanc pen heeft u een persoonlijk cadeau waarmee u een blijvende herinnering aan de ontvanger geeft.

Let op: Niet alle Montblanc pennen kunnen worden voorzien van een gravure. Bij deze pennen kunt u kiezen voor een plaquette met gravure die aan de binnenkant van het geschenkdoosje zal worden geplaatst.

Montblanc vullingen

Op het moment dat de vulling van uw pen leeg is, kunt u bij ons terecht om deze van nieuwe vulling te voorzien. Wij hebben verschillende Montblanc vullingen in het assortiment: er zit altijd een geschikte navulling voor uw vulpen, balpen, fineliner, rollerball of vulpotlood tussen. Tegenwoordig kunt u gemakkelijk uw pennen van nieuwe inkt voorzien met behulp van kant-en-klare inktpatronen. Deze zijn beschikbaar voor de verschillende pennen soorten en in verschillende groottes en kleuren. Er zit dus echt altijd een geschikte nieuwe vulling voor uw pen tussen. Ook kunt u bij ons terecht voor Montblanc vulpotlood navullingen en Montblanc vulpen vullingen. Deze koopt u in doosjes met meerdere vullingen, waardoor u direct genoeg hebt.

Montblanc penetui

U wil natuurlijk niet dat uw Montblanc pen beschadigt, of zelfs kwijt raakt. Dit kunt u voorkomen door uw pen of pennen in een pennenetui bij u te dragen. De Montblanc pennenetuis zijn er voor één pen, twee pennen of drie pennen en zijn altijd vervaardigd van kwaliteitsleer. Zo weet u zeker dat uw pennen mooi blijven, maar de etuis zijn op zichzelf al een mooie toevoeging aan uw bureau of de inhoud van uw tas.

Montblanc kopen bij Pen Graveren

Wij van pengraveren.nl zijn zeer trots op onze ruime Montblanc collectie. Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar een pen met persoonlijke gravering, of andere luxe accessoires van het toonaangevende merk Montblanc. Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur afrondt, dan verzenden wij deze diezelfde dag nog. Dit geldt eveneens voor pennen die u gegraveerd wil hebben. Zo heeft u uw persoonlijke cadeau snel in huis. Mocht u uw gegraveerde pen nog sneller in huis willen hebben, dan is er de spoedservice. Hierbij is het vaak mogelijk om dezelfde dag de gegraveerde pen op te komen halen op ons afhaaladres. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op, zodat wij u een indicatie kunnen geven van de tijd die wij nodig hebben om uw pen(nen) te graveren.

Mocht u nog vragen hebben over ons Montblanc assortiment, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.