Parker pen

Bent u op zoek naar een fijne pen? Een Parker pen is van goede kwaliteit en goed betaalbaar. Het eerste patent op de producten van dit bedrijf dateert uit eind 19e eeuw; Het is dus al zeer lang een grote speler in de wereld van pennen. Met een pen van Parker, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Parker pen kopen

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe Parker pen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €11,95 en dan komt deze ook nog in een mooie geschenkdoos. Wanneer u daar de voorkeur aan geeft, kunnen wij deze eveneens gratis voor u graveren. Denk bijvoorbeeld aan een pen met naam, een belangrijke datum of citaat. Hiermee heeft u altijd een persoonlijk en luxe cadeau om te geven! Binnen ons assortiment vindt u allerlei soorten pennen, van vulpennen tot aan balpennen.

Over The Parker Company

George Safford Parker, ontevreden met lekkende pennen die niet soepel schreven, vroeg in 1889 patent aan op zijn eerste vulpen. Sindsdien heeft het merk zich continu vernieuwd en geïnnoveerd, waardoor het nu bekendstaat om hoogwaardige schrijfwaren. Oorspronkelijk gestart in de VS, produceert het bedrijf nu wereldberoemde pennen in de VS, Europa en Zuid-Amerika.

Parker vulpen

In 1899 lanceerde Parker de eerste volledig lekbestendige vulpen, een uniek product op de markt. Door de jaren heen heeft Parker sommige modellen uit productie gehaald en nieuwe geïntroduceerd, die u in ons assortiment vindt. Parker vulpennen gebruiken het capillaire systeem en zwaartekracht om inkt van het patroon naar de punt te leiden, wat resulteert in een vloeiende schrijflijn.

Parker balpen

Naast de mooiste vulpennen vindt u eveneens volop fijne balpennen in ons assortiment. In 1954 werd de eerste Parker balpen op de markt gebracht: de Parker Jotter. Dit was een balpen met een extra groot inktpatroon. Dit betekende dat deze veel langer meeging dan andere balpennen in die tijd. Het was dan ook niet gek dat deze Parker balpen direct een groot succes was! Tot op de dag van vandaag is de Jotter nog altijd de meest bekende pen van het merk.

Parker rollerball pen

In een rollerball pen wordt het gemak van de balpen gecombineerd met het mooie schrift van de vulpen. Een rollerball maakt dan ook geen gebruik van inkt op oliebasis, maar op waterbasis. Dit zorgt voor de mooie vloeiende lijnen die doen denken aan de lijnen van een vulpen. In 1966 kwam de eerste Parker rollerball pen op de markt. Door de combinatie van gemak en mooi schrift is de rollerball pen tegenwoordig van velen de eerste keus wat Parker pennen betreft.

Luxe pennenset

Mocht u behoefte hebben aan meer dan één Parker pen, dan zijn er nog volop Parker pennensets om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een vulpen met een balpen, of een balpen en een vulpotlood. Er zijn eveneens opties waarbij u niet alleen twee of drie pennen aanschaft, maar daarnaast nog een pen etui of notitieboekje. Zo heeft u direct genoeg schrijfmogelijkheden en een manier om uw pennen veilig mee te kunnen nemen, zonder dat deze beschadigen of gemakkelijk kwijtraken.

Diverse collecties

Over de jaren heen heeft het merk volop collecties en verschillende modellen uitgebracht. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen die samenkomen in een mooi design. Zo is er een Parker pen voor iedere portemonnee. Voor degenen die voor een schappelijke prijs een fijne pen willen, is er de Jotter of een sonnet vulpen. Mocht u toch wat meer luxe wensen, dan is er de Parker Duofold. Bij ons vindt u dus altijd een geschikte nieuwe pen!

Parker pen graveren

Bij aankoop van een nieuwe Parker pen bij ons, bieden we gratis gravering aan. U kunt kiezen voor één of twee regels tekst, waarbij twee regels gecentreerd worden gegraveerd. Geef de gewenste tekst, zoals een quote, datum, naam of initialen, door tijdens het bestellen. Gegraveerde Parker pennen worden in een geschenkdoosje verpakt, wat zorgt voor een persoonlijk en uniek cadeau.

Nieuwe inkt kopen

Wanneer u veel met uw schrijft, raakt de vulling na verloop van tijd leeg. Gelukkig hebben wij naast pennen eveneens volop Parker vullingen in het assortiment! Zo is er altijd een Parker Jotter vulling, maar ook volop inktpatronen voor uw vulpen. U kunt eveneens kiezen voor een converter. Deze vulpen converter gebruikt u in combinatie met inkt uit een Quink inkt pot. Tijdens het bestellen kunt u veelal kiezen uit de inktkleuren blauw en zwart, maar ook of u een fijne of medium punt aan uw pen wilt.

Stijlvol cadeau, met gratis gravering bij PenGraveren.nl!

PenGraveren.nl biedt gratis gravering voor Parker pennen, ideaal voor een persoonlijk cadeau bij gelegenheden zoals bruiloften, jubilea of verjaardagen. Bestel vóór 15:00 uur voor verzending op dezelfde dag, of gebruik onze spoedservice voor snelle afhaling. Voor vragen of advies, bel +31297-200200 of mail naar info@pengraveren.nl.