Kies voor exclusiviteit, kies voor een Montblanc pen

Montblanc pen een geschenk met klasse

PenGraveren.nl levert verschillende zeer bijzondere pennen. Wij hebben zoveel bijzondere pennen op voorraad dat de ideale pen voor u er altijd bij zit. De top van ons assortiment bestaat uit de pennen van Montblanc. Deze pennen zijn een lust voor het oog. Zeer mooi afgewerkt en gemaakt van de mooiste en meest exclusieve materialen. Zoekt u een geschenk met allure, kies dan voor een pen van Montblanc.

Reputatie van Montblanc

Het merk Montblanc dateert uit het jaar 1924. In dat jaar is de eerste pen ontwikkeld. Deze Montblanc pen was direct een graadmeter voor de hele industrie. Montblanc geldt vanaf het eerste moment als één van de beste en meest exclusieve pennen in de wereld. Montblanc pennen zijn niet alleen zeer mooi uitgevoerd, ook het schrijfgenot is uniek. Bovendien werkt Montblanc met de meest bijzondere materialen die de pennen een zeer bijzondere uitstraling geven. Montblanc geldt als de Rolex onder de pennen.

State of the art

Naast de prachtige afwerking van Montblanc pennen zijn de pennen ook voorzien van technisch vernuft. Het inkt transport systeem is uniek en gepatenteerd. Bij de Montblanc vulpennen is de gouden punt prachtig handmatig versierd met graveringen. De punt van de Montblanc vulpen is uitgevoerd in iridium. Dit is een zeer duurzaam en slijtvast materiaal dat jarenlang schrijfplezier garandeert. Een Montblanc pen gaat een leven mee en langer!

Montblanc pen met gravering

Indien u uw Montblanc pen bij pengraveren.nl besteld, kunt u gratis de pen laten voorzien van een persoonlijke gravering. Een gravering maakt de Montblanc pen nog persoonlijker en nog mooier als geschenk. U kunt een gravering kiezen die herinnerd aan een speciale gelegenheid. U kunt er ook voor kiezen om op de Montblanc pen de naam van de ontvanger, of slechts de initialen te laten graveren. In de online bestelprocedure kunt u aangeven welke tekst u graag gegraveerd wilt hebben op de Montblanc pen. Wilt u geen tekst op de pen zelf, dan kunnen wij de tekst ook graveren op een plaquette die wij aan de binnenzijde van de pennendoos bevestigen.

Montblanc beperkt verkrijgbaar

Montblanc pennen zijn zeer exclusief. Vroeger werden deze pennen op tal van plaatsen aangeboden. De afgelopen jaren is Montblanc steeds selectiever geworden in het aantal verkooppunten van deze zeer exclusieve pennen. Het aantal verkooppunten is enorm teruggebracht naar slechts enkele verkooppunten. De basis voor deze selectie vormde de kennis over het product, het totale aanbod en de organisatie. PenGraveren.nl is met glans geslaagd voor deze selectie en is de komende jaren uw aanspreekpunt voor Montblanc pennen en vulpennen.

Vandaag besteld is morgen in huis

PenGraveren.nl heeft zelf de machines in huis om uw pen te graveren. Dit houdt in dat wij uw bestelling zeer snel kunnen leveren. Heeft u echt tijdsdruk, komt u dan even naar onze winkel aan de Zijdelrij in Uithoorn of bel 0297 527484. In principe kunnen wij de Montblanc pennen binnen een uur voor u hebben klaarliggen inclusief de gravering. Met onze bezorging zijn wij afhankelijk van de postbode. Wanneer u vandaag voor 15:00 uur besteld, versturen wij uw Montblanc pennen met gravering vandaag nog. Voor onze klanten uit België kan de levering iets langer duren, houdt u rekening met een bezorgtijd van 1 tot 3 dagen voor het bezorgen van de Montblanc pennen.