Verzendinformatie en levertijd

Verzendkosten Nederland en EU

Alle bestellingen binnen Nederland verzenden wij met PostNL, Wij zijn graag helder over wat uw bestelling u kost. Alle bestellingen binnen Nederland vanaf € 50,00 verzenden wij gratis met PostNL. Voor bestellingen tot € 50,00 rekenen wij € 3,50 voor een brievenbuspakje, en €5,99 voor een groter postpakket.

Voor zendingen naar België rekenen wij €5,99 verzendkosten en een franco grens van €100,00 euro. Indien u onder de franco grens zit, wordt er een toeslag berekend van €3,55. 
 

Levertijd Nederland

Voor alle bestellingen geldt: van maandag tot en met vrijdag vóór 14.00 uur besteld = vandaag verzonden. Wij verzenden uw pen dezelfde werkdag nog, ook wanneer u deze door ons laat graveren. Bestelt u na 14.00 uur of in het weekend, dan verzenden wij uw pen de eerstvolgende werkdag.

Let op: Wij hopen dat u zult begrijpen dat wij volledig afhankelijk zijn van de postbode, de levertijd kunnen wij niet 100% garanderen.


Levertijd België

Ook voor bestellingen naar België geldt dat wij deze dezelfde dag nog verzenden wanneer de bestelling voor 14.00 uur bij ons binnenkomt. Verzenden naar België duurt echter langer, rekent u op 1 tot 4 werkdagen.


Track&Trace

Zodra uw pakket onderweg is ontvangt u nog een track and trace nummer om uw bestelling te volgen.

Bij PostNL loopt de berichtgeving met betrekking tot brievenbuspakjes voor op de werkelijke situatie.

Het kan zijn dat het pakje een paar dagen later bezorgd wordt dan de tracking code aangeeft.

Houdt u er rekening mee dat in de decembermaand de levertijd iets langer kan zijn.

Spoedservice

Heeft u vandaag nog een gegraveerde pen nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Neem dan contact met ons op.


Bestelling afhalen

In plaats van verzenden kunt u in het bestelmenu aangeven dat u uw bestelling zelf afhaalt in Uithoorn op ons afhaal adres. Wij nemen contact met u op wanneer uw bestelling klaarligt. U kunt uw pen afhalen binnen openingstijden op het volgende adres:

Pengraveren.nl          
Daalderweg 27

1507DS Zaandam