Verzendinformatie

Wij zijn graag helder over wat uw bestelling u kost. Alle bestellingen binnen Europa worden daarom standaard gratis met PostNL verzonden. Indien u uw bestelling liever onder rembours laat bezorgen is dit ook mogelijk; hiervoor brengen wij echter €17.50 in rekening.

Alle bestellingen die voor 15.00 uur worden gedaan worden dezelfde dag nog verzonden. Zelfs bestellingen met gravure!

De levertijd is hierdoor binnen Nederland bij bestelling op maandag t/m vrijdag vóór 15:00 uur 1 dag. Bij bestelling op zater-, zon- en feestdagen, of na 15:00 uur is de levertijd 2 dagen.

Verzenden naar België duurt iets langer, de levertijd voor België is hierdoor 2 dagen langer dan voor een vergelijkbare bestelling uit Nederland.

Wanneer wij uw bestelling versturen als pakket ontvangt u automatisch de track&trace code in uw mail, als we uw bestelling als brievenbuspost versturen ontvangt u geen track&trace code

Als u niet thuis bent op het moment van levering en de zending past niet door de brievenbus, dan zal de zending de volgende dag opnieuw worden aangeboden, of bij de buren worden afgegeven. Bent u de tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis, dan wordt de zending op het postkantoor bezorgd en kunt u hem daar later ophalen.

Indien de hier genoemde bezorgtermijn overschreden dreigt te worden, wat maar zeer zelden gebeurt, zullen wij altijd eerst contact met u opnemen.

Overigens is het ook mogelijk uw bestelling in de winkel in Uithoorn te komen afhalen. In overleg kan dit in meeste gevallen zelfs nog dezelfde dag! U kunt het bij het afrekenen aangeven als u hier gebruik van wilt maken.