Parker pen, de pen onder de pennen

Parker wie kent het niet?

Als je mensen vraagt naar een wat duurdere en betere pen zullen ze “Parker”noemen. Wie is er niet groot geworden met de Parker Jotter? Parker is al jaren een begrip in de wereld als het om kwaliteitspennen gaat. Parker haar eerste patent dateert al uit 1894. De doelstelling van Parker is altijd geweest om het schrijven te verbeteren. Eén van de grootste verbeteringen in ons moderne schrijven heeft Parker weten te bereiken door haar unieke en gepatenteerde vullingsysteem met de Parker Quick Dry Inkt. Vroeger lekten pennen enorm. Dankzij de Parker pen is dat nu verleden tijd.  Veel van de Parker pennen zijn grote innovaties geweest en hebben ons ‘schrijven’ naar een hoger niveau geholpen. Parker heeft bovendien prijzen gewonnen puur op het ontwerp van de pennen. Wilt u een mooi, nuttig en persoonlijk geschenk geven? Kies dan voor een Parker pen met een persoonlijke tekst.

Groot assortiment Parker pennen

Wij hebben het grootste assortiment in Parker pennen. Er is al een Parker pen in eigen doos met gravering voor slechts € 11,95. Voor iedere wens of smaak hebben wij een passende Parker pen. Of u nu liever met een vulpen, ballpoint of fineliner schrijft, wij hebben altijd de juiste Parker pen voor u in huis. De Parker pen gaat al heel lang mee, dat komt mooi tot uiting bij de Parker Vintage. De meer exclusieve Parker pennen zijn afgewerkt met de mooiste materialen. Een penpunt bestaande uit 18 karaat goud. Sterling zilver dat handmatig is gepolijst. Parker is sinds jaar en dag vermaard om het materiaal gebruik dat het schrijfgenot ongeëvenaard maakt.

Parker pen met gravering

Iedere Parker pen die u bij ons besteld, kunt u gratis voorzien van een persoonlijke tekst. Een Parker pen met gravering is een nog persoonlijker geschenk. Met een gravering kunt u iets zeggen of iemand bedanken. Ook is het leuk om iemand een Parker pen te geven met zijn of haar naam op de pen, of alleen de initialen om het nog persoonlijker te maken. Zo laat u weten dat u werk heeft gemaakt van uw geschenk en de ontvanger waardeert.

Uw Parker pen morgen al in huis?

Wij hebben zelf de machines in huis om de pennen te voorzien van graveringen. Daardoor kunnen wij uw bestelling heel snel in orde maken en aan u toesturen. Uitraard kunt u ook even langskomen in onze winkel in Uithoorn voor het maken van uw keuze. Afhankelijk van de werkdruk kunnen wij binnen een uur de pen(nen) hebben klaarliggen voor u. Voor wat betreft leveringen zijn wij afhankelijk van de postbode. Heeft u voor 15:00 uur besteld, dan mag u er van uit gaan dat u de volgende dag de Parker pen(nen) in uw brievenbus vindt. Voor bestellingen uit België geldt in het algemeen een bezorgtijd van 1 tot 3 dagen.

Kiest u voor een Parker pen, dan kiest u een pen voor het leven!