Retour en garantie

Pennen retourneren of ruilen

Na ontvangst van uw aankoop kunt u deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen herroepen, mits het geen gegraveerd artikel betreft. U dient de aankoop na uw melding dat u van uw aankoop afziet binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Indien gewenst kunt u voor het gebruikmaken van uw herroepingsrecht het Europees modelformulier downloaden via deze link, maar we nemen uw retourzending ook in behandeling als u geen gebruik maakt van dit formulier.

Retouradres: Pengraveren Zijdelwaardplein 54 1422 AN Uithoorn Nederland

Gegraveerde artikelen zijn uitgesloten van dit zogenoemde herroepingsrecht, omdat deze conform uw eigen instructies vervaardigd zijn, en dus bij terugzending niet opnieuw verkoopbaar zijn. Indien uw retourzending ons in beschadigde toestand bereikt behouden we ons het recht voor hiervoor een schadevergoeding in rekening te brengen. Deze wordt dan verrekend met de restitutie van het aankoopbedrag.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief standaard verzendkosten binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Klachten

Bent u niet tevreden over onze service of heeft u een klacht over een product? Laat het ons weten. Daarbij vragen we u of u de volgende procedure in acht wilt nemen:
Klachten kunt u binnen redelijke tijd nadat uw klacht of de gebreken zijn ontstaan, aan ons doorgeven via mail, telefoon of per post. Omschrijf hierbij duidelijk en volledig de aard van uw klacht of de aard van de gebreken. Na ontvangst van uw klacht kunt u binnen veertien dagen een reactie van ons verwachten. Wanneer we langere tijd nodig hebben om uw klacht te beantwoorden laten we dat binnen de termijn van veertien dagen aan u weten, met een indicatie van de termijn waarbinnen we met een reactie zullen komen.
Komt u er met ons niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie. U kunt met uw klacht of geschil ook terecht bij het Europese online geschillenplatform ODR via http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een retour of garantiegeval aanmelden? Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@pengraveren.nl
Telefoon: +31 (0) 297-200200

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden