Transehe Design pennen

Transehe Design een sterk ontwerp

Het prijswinnende ontwerp van de Transehe Design pen is anders dan andere luxe pennen. De Transehe Design pennen zijn gemaakt van puur metaal. Dit maakt de Transehe Design pen tot één van de sterkste luxe pennen. Of je er nou op gaat zitten, hem meeneemt in het vliegtuig, de Transehe Design pennen zullen altijd schrijven en zijn nauwelijks stuk te krijgen. De Transehe Design pennen passen dan ook in het rijtje van Duitse kwaliteitsproducten. De Transehe Design pennen zijn misschien minder bekend, maar zeker niet onbemind!

Duitse degelijkheid ten top

Kwaliteit en design dat is waar een Transehe Design pen voor staat. De behuizing van de pen is gemaakt uit puur metaal. De Transehe Design pennen zijn gemaakt van koper, messing en roestvrijstaal. Dat voel je direct als je een Transehe Design pen vasthoudt. De Duitse degelijkheid straalt er van af. De Transehe Design pennen zijn strak vormgegeven en hebben een sigaarvorm. Door het hoge eigen gewicht ligt deze pen zeer stabiel in de hand. De Transehe Design pennen zijn herkenbaar aan hun grootte. Deze pennen zijn net iets kleiner dan de gemiddelde luxe pen, waardoor ze perfect in een broekzak verdwijnen.

Transehe Design robuuste pennen

Omdat de Transehe Design pennen gemaakt zijn van metaal zijn de pennen zwaarder dan een gemiddelde luxe pen. Een Transehe Design vulpen weegt al gauw meer dan 50 gram. Met de dop op de achterzijde heeft de pen hetzelfde formaat als andere luxe schrijfinstrumenten. Mensen die graag met een veel lichtere pen schrijven kunnen ook bij Transehe Design terecht. Door de robuustheid van de Transehe Design pen hoeft u nooit bang te zijn dat de pen stuk zal gaan in uw broekzak of tas. De Transehe Design pennen kunnen tegen een stootje. Boven wordt iedere Transehe pen geleverd met een even fraaie als functionele pen etui.

Transehe Design perfecte werking

De Transehe Design pen zijn naast hun robuustheid ook vermaard om hun vlekkeloze inktafgave. Het systeem dat Transehe Design gebruikt voor de inkttoevoer is in samenwerking met de luchtvaart ontwikkeld. Zo is er een systeem ontwikkeld voor de Transehe Design pennen dat ongeacht de omstandigheden altijd perfect inkt afgeeft. Zo is de Transehe Design pen erg geliefd bij mensen die veel vliegen. De lage druk in het vliegtuig heeft vaak als effect dat pennen gaan lekken. Bij de Transehe Design pennen zal dit echter nooit aan de orde zijn.

    • Er komen geen producten overeen met de selectie.

Transehe Design een pen voor het leven

Het feit dat de Transehe Design pennen van puur metaal zijn, geeft nog een ander effect waar ze bij Transehe Design erg trots op zijn. Het metaal van de pen zal lichtjes reageren met de atmosfeer, waardoor minutieuze kleurveranderingen ontstaan. Daarbij zijn er op uw handen altijd stoffen aanwezig die invloed op de buitenkant van de pen hebben. Hierdoor ontstaat een persoonlijke pen, een unieke pen voor iedereen dus! U kunt de Transehe Design pennen bij ons bestellen. Deze bijzondere en hoogwaardige schrijfinstrumenten zijn een geschenk voor het leven. Wilt u uw Transehe Design pen voorzien van een gravering, dan kunt u dit aangeven in ons online bestelsysteem. Wilt u niet alleen een fraaie, vlekkeloos schrijvende pen, maar ook een degelijke pen die tegen een stootje kan? Kiest u dan voor een Transehe Design pen!