Visconti, pennen met sterallures

Visconti, de mooiste pennen uit Italië

Visconti is een wonderschone pen van Italiaanse makelij. Dat Italianen goed zijn in vormgeving weten we allemaal. Denk maar aan een Ferrari of Pagani. Waarbij de overeenkomst tussen de Pagani en een Visconti pen het grootst is. Iedere Visconti pen straalt design uit. De passie voor kunst spat van de Visconti pen af. Zo subtiel, zo exclusief, zo mooi dat is een Visconti pen. Visconti biedt vulpennen en balpoints die grotendeels met de hand worden vervaardigd en allemaal kunststukjes op zich zijn. Wilt u echt iets heel exclusiefs en speciaals, kies dan voor een Visconti pen.

Visconti pen topdesign uit Italië

De Visconti pen komt uit Florence Italië en is sinds 25 jaar een begrip in de pennenwereld. Iedere Visconti pen wordt met de grootst mogelijk zorg en toewijding ontworpen en vervaardigd. De materialen die worden gebruikt behoren tot de exclusiefste materialen verkrijgbaar. Zo wordt er in de duurdere Visconti pennen goud verwerkt en zelfs echte diamanten. De Visconti pen behoort daarom tot de meest exclusieve en duurste pennenmerken van de wereld.

Visconti pen een stukje kunst

Aan inspiratie is er bij Visconti geen gebrek. Zo is er een pen geïnspireerd op de 500ste verjaardag van Rembrandt. Rembrandt stond bekend om zijn kleurgebruik en lichtval en dat zie je duidelijk terug in het kleurgebruik bij de Visconti Rembrandt. Ook is het niet vreemd dat Visconti juist één van de beste schilders uit de geschiedenis gebruikt als inspiratie. De Visconti pennen zelf zijn absolute kunststukken.

Visconti voor u

Bent u een liefhebber van design en associeert u zich graag met de mooiste voorwerpen op deze wereld? Dan is er een schrijfinstrument speciaal voor u, kijkt u maar eens naar ons Visconti assortiment. Er is al een prachtige Visconti pen vanaf € 110,-. De Visconti pennen kunnen wij laten bezorgen, maar u kunt deze ook zelf komen bezichtigen. Vanzelfsprekend geldt ook voor de Visconti pennen dat deze gratis voorzien kunnen worden van een gravering.