Sheaffer vulpen

De Sheaffer vulpen is een wereldwijd statussymbool. Daarnaast geeft het de ultieme schrijfervaring dankzij de hoge mate van comfort en kwaliteit waar elke vulpen over beschikt. 
 

Waarom kiezen voor een Sheaffer vulpen?

Als je kiest voor een Sheaffer vulpen, kies je voor kwaliteit, vakmanschap en vormgeving. Al decennialang staat het merk bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen en zorg en aandacht voor detail. Dit resulteert in duurzame en stijlvolle pennen. Het prestigieuze merk heeft bovendien een voortdurende drang naar innovatie. Voorbeelden daarvan zijn het hefboom-vulsysteem (lever-filling) voor vulpennen en de ingelegde penpunt. 

Het assortiment

Binnen de categorie Sheaffer vulpennen, kun je kiezen uit vijf verschillende collecties. Deze hebben elk hun eigen kenmerken, maar stralen ook alles uit waar het merk voor staat. Naast diverse vulpen collecties, kun je ook voor Sheaffer vulpen vullingen terecht bij Pengraveren.nl

100 Vulpennen 

Pennencollectie waarbij het moderne ontwerp en de tijdloze afwerkingsopties opvallen. 

300 Vulpennen 

Deze collectie staat voor het innemen van een sterk standpunt. De vulpennen beschikken over de iconische clip.

Intensity Vulpennen 

De elegantie en balans verwerkt in deze vulpennen, garanderen een fijn schrijfresultaat. Ook verkrijgbaar in rollerbal en balpen bij Pengraveren.nl

Kalligrafie Vulpennen

De collectie voor liefhebbers van kalligrafie.

Prelude Vulpennen 

De hoge comfortfactor maakt dat de pennen uit deze collectie bekendstaan als ‘de Schrijferspennen’.

Over Sheaffer 

In 1913 in Fort Madison werd de Sheaffer Pen Company opgericht, wat bekendstaat als een tijdloos symbool van innovatie en vakmanschap op het gebied van schrijfwaren. De oprichter, Walter Sheaffer, was een man met vooruitziende blik en een visionair die de manier waarop mensen tegen schrijven aankijken wilde veranderen. 

Pen laten graveren

Bij Pengraveren.nl hebben we een voorliefde voor uitstekende schrijfwaren. We gaan daarom graag een stap verder in onze dienstverlening en bieden daarom ook gratis gravure voor vulpennen aan. Zo kun je een dierbare een persoonlijk cadeau geven of jezelf trakteren op een vulpen met bijzondere boodschap, om bijvoorbeeld een speciaal mijlpaal te vieren. 

Sheaffer vulpen kopen bij Pengraveren.nl

Hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of heb je een vraag over een specifieke pen? Wij staan je graag bij met persoonlijk advies. Je kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina

Tijdens en na de bestelling, geniet je van de volgende voordelen bij Pengraveren.nl:

- Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag verzonden. 
- Gratis verzending van bestellingen boven €50,-
- Heb je je bestelling vandaag nodig? Geen zorgen. Je kunt dan gebruikmaken van onze spoedservice. In de meeste gevallen, kunnen wij binnen een uur jouw bestelling graveren en ligt deze klaar voor je om op te halen op ons afhaaladres.